Uutiset / News 

Vanhemmat uutiset: 2016-2015, 2014-2013, 2012-2011. Tämän ja viime vuoden uutiset alla.
♥ Röllin ja Xenan pennut ovat syntyneet 13.-14.1.2018, lisätietoja täällä 
28.1.2018 Caru 5 v
21.1.2018 Turku KV (Carun jälkeläisiä)
17.1.2018 Pöhkö 4 v
13.-14.1.2018 Röllin ja Xenan black & tan -väriset 3 narttu- ja 4 urospentua syntyivät!! ♥♥♥♥♥♥♥
11.1.2018 Chini 3 v
5.1.2018 Xenan tiineysröntgenissä näkyi sopiva määrä pentuja (56. vrk astutuksesta)
3.1.2018 Bora 1 v
1.1.2018 Vauhti-Raksu Näyttelykoirakilpailussa 2017 parhaiten pärjännyt kasvattini on Blondi!

22.12.2017 Xena 7 v

10.12.2017 Adolf 1 v

9.12.2017 Pohjoismaiden Voittaja 2017 (Adolf ja Bertta, Blondi ilm. muttei kehässä)

8,12,2017 Xena ultrattu kantavaksi (28. vrk astutuksesta)

30.11.2017 Rockyn 9-vuotissynttärit + edellisenä päivänä poika Heavy 5 v 

26.11.2017 Tampere KV (Bora ja Bertta + Carun poikia, Rocky ilm. muttei paikalla)

16.10.2017 Viralliset luustokuvat (Blondi)

8.10.2017 Hyvinkää PN (4 kpl CC-pentuja)

2.10.2017 Vauhti-Raksu Juniorikilpailu 1.9.2016 – 31.8.2017: Blondi narttujen ykkönen!! 

29.9.2017 Silmätarkki (Rocky)

17.9.2017 TiffiShow (tiibetinmastiffien epävirallinen värinäyttely, tänä vuonna @ Pomarkku)

2.9.2017 Kihniö PN (Adolf ja Bora)

25.8.2017 Silmätarkki (Xena)

20.8.2017 Heinola KR (Adolf ja Bora + Carun jälkeläisistä Tahvo ja Awa)

19.8.2017 Helsinki PN (Adolf ja Bora)

13.8.2017 Tänään piti olla ohjelmassa Turun KR-näyttely Blondin, Boran ja Adolfin kanssa, mutta aikatauluongelmista johtuen vain Adolf pääsi paikan päälle. Adolf oli edelleen hyvin innokas ja iloinen, hieman piti tanssahdella kehässäkin, mutta nyt saatiin jo ravattuakin tanssahtelua enemmän! Pikku hiljaa ;) Adolfin tulos tänään PEK2, tuomarina Elina Haapaniemi. Arvostelu oli ihan hyvä, tosin tuomari totesikin Adolfin olevan varsin mielenkiintoisessa ja jalkavassa kehitysvaiheessa :D pakkohan se oli vihdoin poika mitata, koska edellinen mittaus oli puolivuotiaana. Nyt 8 kk:n iässä Adolfin strategiset mitat ovat 71,5 cm ja 42 kg ♥ :D ensi viikonloppuna yritetään sitten päästä kummankin pennun kanssa molempina päivinä kehään! :)

5.8.2017 Valkeakosken KR-näyttelyssä mukana oli ensimmäistä kertaa Bora (täytti juuri 7 kk) ja kaverina Blondi. Tuomarina oli Astrid Lundava, Viro. Boran ensimmäinen pentuluokan tulos on PEK1, KP, ROP-pentu!! ♥ Blondin tulos JUN-ERI, JUK1, SA, PN4 ♥ Boraa hieman jännitti kehässä, mutta ihan ok se meni silti :) pitää harjoitella lisää, se käykin ihan luonnostaan kun tässä nyt näissä näyttelyissä ravataan harva se viikonloppu ;) :D kehän ulkopuolella Bora oli hyvin reipas. Blondi on mitä ilmeisimmin ihan oikeasti aikuistumassa, koska niiiiin hienosti ja rauhallisesti neiti menee joka paikassa! ♥ Viikon päästä taas reissuun tyttöjen + Adolfin kanssa! :) Ai niin, suuuuuren suuret kiitokset eräälle ihanalle pariskunnalle, joka auttoi tänään tyttöjen pitelemisessä kummankin kehäesiintymisen ajan!! ♥ :)

29.-30.7.2017 Lauantaina Helsingin KV-näyttelyssä, "pinkissä" Eukanuber Summer Showssa Adolfin kanssa ja sunnuntaina Porin KV-näyttelyssä Adolfin, Blondin ja Xenan kanssa. Lauantaina tuomarina oli Marina Ostrovskaya, Venäjä. Adolfin tulos oli loppujen lopuksi PEK1, KP, ROP-pentu! ♥ Kehässä hieman tanssahdeltiin, Adolf on hyvin iloinen ja energinen riiviöpentu.. ;) :D Carun poika Rölli sai samalta tuomarilta AVO-ERI, AVK1, esitin Röllin 1. kertaa ja yllätyksekseni poika otti jopa pari laukka-askelta kehässä ♥ joka on siis parempi juttu mielestäni kuin perässä raahaaminen. Sunnuntaina Porissa tuomarina oli Noel Beggs, Irlanti. Hän oli hyvin tarkka tuomari. Adolf meni kehään ystäväni Heidin esittämänä, kiitos siitä! ♥ Adolf sai tulokseksi PEK1 tanssahdellen vielä vähän enemmän... :D Arvostelu oli kyllä tosi hyvä! Blondi esiintyi tasaisen varmasti ja rauhallisesti, tosin melko niukassa karvassa (ensimmäinen kunnon karvanlähtö alkoi ja itseasiassa melkein jo loppuikin samana päivänä, koska pohjavillat lähtivät käytännössä katsoen kaikki kerralla vain hiukan harjaamalla). Blondin tulos oli JUN-EH, JUK1. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä menin kehään Xenan kanssa, joka myös yleensä esiintyy tasaisen varmasti ja antaa nykyään kaikkien katsoa hienosti hampaansa (hieman lahjottu neitiä tässä vuosien varrella, kun harjoiteltu). Xena ei ollut kovin innokas kehään mennessämme, joten turvauduin lihapullan taikavoimaan ;) Xena oli tämän jälkeen varsin innokas ja tulokseksi tuli VAL-EH, VAK2. Tytöt käyttäytyivät oikein hienosti ja saivat moikata myös paljon kivoja, tuttuja koirakavereita näyttelypaikalla ♥ 

22.7.2017 Lahden pentunäyttelyssä viiden Carun ja Chinin CC-pennun kanssa, jotka muutamaa päivää ennen näyttelyä täyttivät 5 kk ja täten pääsivät osallistumaan ensimmäistä kertaa pikkupentuluokkaan (5-7 kk). Tuomarina oli Teija Salmi-Aalto. Kaikki pennut esiintyivät uskomattoman hienosti kehässä ja saivat todella hyvät arvostelut! Poikien tulokset: Rocky Grove's CC Aces High "VÄINÖ" PEK1, KP, ROP-pentu, Rocky Grove's CC Alexander the Great "OSKU" PEK2, KP ja Rocky Grove's CC Flight of Icarus "RANSU" PEK3. Tyttöjen tulokset: Rocky Grove's CC Sun and Steel "SUNNY" PEK2 ja Rocky Grove's CC the Number of the Beast "BERTTA" PEK1, KP, VSP-pentu. Ihan mahtavat tuloksetkin tuli!! Olimme jo etukäteen suunnitelleet myös kavattajaluokan esittämistä ja pysyimme suunnitelmassa, vaikka itse veinkin kahta pentua samaan aikaan (tähän saatiin lupa ja oltiin itse asiassa vähän etukäteenkin harjoiteltu, jos ja kun ei saada lisää apukäsiä kehään). Kasvattajaluokan tulos: Kennel Rocky Grove's KP, ROP-kasvattaja! Kasvattajaluokan arvostelu: "Ryhmä koostuu yhdestä nartusta ja kolmesta uroksesta. Selvät sukupuolileimat, erinomaiset päät, hyvät ylälinjat ja rungot kaikilla. Kaikki liikkuvat hyvällä askeleella, hyvät takapotkut ja kaikki kantavat itsensä liikkeessä. Onnittelut kasvattajalle!" Ihan huippupäivä huippuseurassa!!! ♥ Ja oli NiiiiN ihanaa päästä pusuttamaan taas montaa pentua, on ne vaan niin ihania mamman pikkuisia kaikki ♥ vaikka eivät enää niin kovin pikkuisia olekaan... Kiitos vielä kerran kaikille asianosaisille ihanasta päivästä! ♥ 

16.7.2017 Hyvinkään KR-näyttelyssä Adolfin ja Blondin kanssa. Tuomarina oli Milivoje Urosevic, Serbia. Adolf esiintyi ensimmäistä kertaa pentuluokassa (7-9 kk) varsin vauhdikkaasti ja iloisesti tuloksella PEK1. Blondi esiintyi ihmeen rauhallisesti, mutta hienosti tuloksella JUN-ERI, JUK1, SA, PN1 ja SERT!!! Olin NiiiiiN yllättynyt, positiivisella tavalla, kun Plondi sai toisen sertinsä vain viikko sen jälkeen, kun ensimmäinen tuli! Tästä on hyvä jatkaa, käydään nyt ainakin kaikki ennalta suunnitellut näyttelyt, joiden jälkeen Blondi saanee pitää taukoa jonkun aikaa, kun käyn enemmän pentujen kanssa. Viimeistä sertiä päästään metsästämään vasta ensi vuoden huhtikuussa, jolloin Blondi täyttää 2 vuotta.

Heinak._Blondi_sert_nr_2.jpg

9.9.2017 Helteisessä Karjaan KR-näyttelyssä Blondin kanssa. Näyttelyyn oli ilmoitettu 10 tiibetinmastiffia, joista paikalla oli 2 urosta ja 6 narttua. Blondin tulos tänään JUN-ERI, JUK1, SA, PN2 ja SERT!!!! Jee! ♥ Tuomarina oli Tuula Savolainen. Blondin arvostelu oli myös upea!! Lisään sen tähän myöhemmin.

Plondi_Karjaa_KR_9.7._1_3.jpg

1.-2.7.2017 Blondin kanssa lauantaina Tuusulan KR-näyttelyssä erinomainen putki katkesi, tulos JUN-EH, JUK1. Kokonaistuloksiin nähden tulos oli kyllä erinomainen :) tuomarina oli Harry Tast, joka kehui Blondin oikeanlaista, itämaista ilmettä sekä ystävällistä käytöstä. Sunnuntaina Blondin isoveli Rölli menestyi Riihimäen KV-näyttelyssä, tulos AVO-ERI, AVK1, SA, PU2, SERT, VARA-CACIB ja uusi Suomen Muotovalio!!! Jee, hyvä Miia ja Rölli! ♥ Tuomarina oli Benny Blidh von Schedvin, Ruotsi. Röllin ja Blondin pikkuveli Ransu oli myös näyttelyssä mukana turistina!  Saman päivän päätteeksi tuli lisää ihan loistavia uutisia! Pöhkön sisko Misty on löytänyt uuden kodin ja on nyt muuttanutkin jo sinne, ihanaa!! Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin! ♥ Ensimmäisessä kuvassa Rölli ja toisessa Misty & Pöhkö viime visiitillä yhdessä kuvattuina.

Heinak._Rolli.jpg

Heinak._Misty_ja_Pohko.JPG

22.6.2017 Pitkästä aikaa Rockyn ja Xena-tyttären kanssa eläinlääkärissä. Rocky kuvattiin kokonaan ja Xenallekin halusin virallisen selkälausunnon. Viralliset tulokset: Rocky LTV0, VA0 ja SP2 sekä Xena LTV0, VA0 ja SP0!!! ♥♥ Kummaltakin otettiin myös kilpparit (T4 ja TSH), nekin olivat ok! Epäviralliset tulokset: Rockylta kuvattiin terveiksi/puhtaiksi (ilman iän tuomia muutoksia/kulumia) ranteet, kyynärät, olkanivelet, selästä lanneranka ja ristiluu, lonkat ja polvet!!! Ainoat iän mukanaan tuomat muutokset löytyivät selästä, rintarangan alueelta ja näkyvät virallisessa lausunnossa. Ihan huippua!! ♥ Xenan selkälausunnossa oli maininta "LTV-rajatapaus" ja molemmilla tietysti ikä otettu huomioon lausunnoissa (Rocky 8,5 v ja Xena 6,5 v). Ihan parhaat isä ja tytär! ♥♥ 

Kesak._Rocky_vahtii.JPG

Kesak._Xena_vahtii.jpg

17.6.2017 Carun jälkeläisten kanssa erinomainen päivä Pöytyän KR-näyttelyssä: Rölli AVO-ERI, AVK1 ja Blondi JUN-ERI, JUK1. Tuomarina Leni Finne. Samalla reissulla käytiin Blondin kanssa moikkaamassa pikkusiskoa Ellaa (Caru x Chini).

Kesak._Blondi_ja_Ella.JPG

12.6.2017 Silmä- ja polvitarkissa Carun tyttären Blondin sekä Rockyn pojan Heavyn kanssa! Heavylle tarkki oli toinen, tulokset hyvät: polvet 0/0 ja silmät distichiasis, lievä (vääräasentoisia silmäripsiä). Blondille tarkki oli ensimmäinen, tulokset täydelliset: polvet 0/0 ja silmät terveet, ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia!! Mahtaakohan tämä enteillä jotain tulevaisuuden suunnitelmista, mahdollisesti jonakin päivänä... ;) Ai niin, Heavyltä tutkittiin vihdoin myös kilpirauhasarvot tämän vuoden maaliskuussa rokotusten yhteydessä: T4, TSH ok.

Kesak._Heavy.jpg

4.-6.6.2017 Lähdettiin Xenan ja Ronjan kanssa Kuopion suunnalle reissuun, jonka alkupuolella Ronja pääsi oman, ihanan perheensä luokse kesämökille. Noin kuukauden päästä Ronja matkustaa perheensä kanssa omaan kotiin Norjaan! Xena tapasi reissun aikana veljensä ja tätinsä sekä useita Carun jälkeläisiä! Kiitos kaikille asianosaisille, kun päästiin käymään!! Tässä viimeisiä kuvia Ronjasta ennen reissua.

Kesak._perhepotretti.JPG

Kesak._Ronja.png

Kesak._viimeinen_kuva_ennen_reissua.JPG

28.5.2017 Harjavallan ryhmänäyttelyssä Blondin ja Heavyn kanssa. Heavyn tulos AVO-EH, AVK1 ja Blondi jatkoi erinomaistaan putkeaan tuloksella JUN-ERI, JUK1. Tuomarina oli Dubravka Reicher, Kroatia.

Toukok._Blondi_vika.JPG

27.5.2017 Rauman KR-näyttelyssä tyttöjen kanssa erinomainen päivä! Carun tytär Blondin tulos oli JUN-ERI, JUK1 ja ROP-juniori sekä Rockyn tytär Xena toista kertaa valioluokassa tuloksella VAL-ERI, VAK1, SA, PN1 ja VSP!! Tuomarina oli Dirk Spruyt, Belgia. Blondin kanssa jäätiin myös loppukehään (BIS-juniori), jossa neiti esiintyi hienosti, mutta ei tullut sijoitusta. Molempien tyttöjen kehäkäytös on kyllä mukavaa, ainoa miinus on se, kun Blondi yrittää aina ihan joka kerta hypätä pusuttamaan tuomaria....ja Xena, voi että sen kanssa on niin ihanaa olla kehässä, kun se tietää NiiiN hyvin, mitä kuuluu tehdä, esiintyy rauhallisen arvokkaasti, eikä miestuomareiden kanssa ole enää mitään ongelmaa kuten nuorena tyttönä. Näyttelyn jälkeen kunnon aftershow-meiningit Puten ja Bertan luona, kuten viimeisestä kuvasta näkyy! :D

Toukok._Blondi.jpg

Toukok._Xena.jpg

Toukok._aftershow.jpg

23.5.2017 Carun tytär Awa (Blondin sisko Carun 2. pentueesta, Rocky Grove's Still Loving You of Caru) kävi kilpparitesteissä. Tulos: T4, TSH, T4/TSH terveet (tosi hyvät tulokset selvästi viitearvojen sisällä/alarajan yläpuolella) ja TGA neg. Hienoa!! :) Carun poika Tahvo (Royaldog's Family Bye Ma-Kha-Ra) kävi myös viime viikolla luustokuvissa tuloksin lonkat B/B ja kyynärät 0/0 ja selkä LTV0, VA0 ja SP0!!! Viime vuoden puolella tutkittiin neljä sisarusta samasta pentueesta tuloksin lonkat A/A, A/B, B/A ja B/B sekä kyynärät 0/0 x4!! Myös selkiä ja kilppareita tutkittu terveiksi! Ihan huipputuloksia Carun pennuille tullut! Ja hienoa, kun omistajat tutkituttavat koiriaan. Suuren suuret onnittelut vielä koirien omistajille hienoista tuloksista sekä Carun ja Gändyn pentueen kasvattajalle Kerstille myös! :) Lisää Carun jälkeläisten (1. ja 2. pentue) terveystuloksia odotettavissa kesän ja syksyn aikana.

Toukok._Awa.jpg

20.-21.5.2017 Lisää harjoittelua match showssa x 2. Lauantaina Kokemäen match showssa Heavyn kanssa kehässä miltei vuoden tauon jälkeen. Poika esiintyi hienosti ja olisi isojen aikuisten sinisten 2. Sunnuntaina Eurajoen match showssa Heavy sai sinisen nauhan ja isosisko Xena myöskin vuoden näyttelytauon jälkeen kehässä hienosti esiintyen oli punaisten 4. 

Toukok._Heavy.png

14.5.2017 Lahden pentu- ja ryhmänäyttelyssä erinomainen päivä! Tuontiurospentuni Adolf esiintyi ensimmäistä kertaa pikkupentuluokassa tuloksella PEK1, KP ja ROP-PENTU!! Tuomarina Hilkka Salohalla. Ryhmänäyttelyn puolella Carun tytär Blondi sai tuloksen JUN-ERI, JUK1! Tuomarina Joao Vasco Pocas, Portugali. Hienosti esiintyivät sekä Adolf että Blondi ja arvostelut olivat myös tosi hyvät. Kohokohta molemmille taisi olla se, kun pääsivät hihnoissa hieman leikkimään ja riehumaan kehien jälkeen! ;) 

Toukok._Adolf_ja_Blondi.jpg

7.5.2017 Pitkästä aikaa match showssa Eurajoella harjoittelemassa. Adolf oli isojen pentujen sinisten 3. ja Pöhkö sai isoissa aikuisissa sinisen nauhan. Hienosti tulivat pojat keskenään juttuun ja myös kaikkien muiden paikallaolijoiden kanssa. Adolfin kanssa tämä oli ensimmäinen kerta kehässä.

Toukok._Pohko_ja_Adolf.jpg

6.5.2017 Carun ja Chinin CC-pennut täyttivät tänään 11 viikkoa pojista Osku, Ransu ja Roki sekä tytöistä Sunny, Bertta, Selene ja Ella muuttivat omiin, ihaniin koteihinsa noin 8-viikkoisina  tänään omaan, ihanaan kotiinsa muutti viimeinen poika Winston, uudelta kutsumanimeltään Väinö  viimeinen tyttö Ronja onkin ilonamme vielä noin kuukauden verran, ennen kuin matkustaa omaan, ihanaan kotiinsa Norjan puolelle. Tässä viimeinen yhteiskuva pennuista reilun 7 viikon iässä.

Toukok._Pikkumussukat.JPG

22.4.2017 Erinomainen näyttelypäivä Carun tyttärillä!! Kankaanpään ryhmänäyttelyssä (tuomari Alin Dumitrescu, Romania) Blondi JUN-ERI, JUK1! Ja Outokummun ryhmänäyttelyssä (tuomari Markku Kipinä) Baby AVO-ERI, AVK1, SA, PN1, VSP, SERT ja uusi SUOMEN MUOTOVALIO!!! Suuren suuret kiitokset Babyn sijoituskodille näyttelyyn viemisestä sekä Lindalle ja Johannalle Babyn esittämisestä!! :) Baby onkin ensimmäinen Carun jälkeläinen, joka on valio. Ikää Babyllä ja sisaruksilla Carun 1. pentueesta on nyt 2 vuotta ja 2 kuukautta.

Huhtik._Baby_Fi_Mva.JPG

19.4.2017 Tervetuloa Suomeen Bora Dzokhang "Bora"! ♥

Bora_15_vk_2.jpg

7.4.2017 Ensimmäinen Rocky Grove's -pentue eli Kultapoika Carun ja entisen sijoitusnarttuni Mistyn Rakkaus-pentue syntyi tasan vuosi sitten! ♥♥♥ Tänään 1-vuotissyntymäpäiviään juhlivat tytöt Blondi ja Awa! ♥♥ Urkki-poika kirkkaana tähtenä taivaalla, ikuisesti muistoissa. 

Huhtik._Rakkaus-tytot_1_v.png

1.4.2017 Tiibetinmastiffien erikoisnäyttelyssä Carun ja viiden Carun jälkeläisen kanssa. Tuomarina Peter van Montfoort. Carulle päivä oli erityisen raskas, koska yhdellä tyttäristä oli parhaat päivät juoksusta menossa... Carun pojat olivat avoimessa luokassa tuloksilla Rölli AVO-ERI, AVK1, SA ja VARA-SERT sekä Tahvo AVO-ERI, AVK3! Caru itse valioluokassa VAL-ERI, VAK4 ja Carun tyttäristä junioriluokassa Blondi JUN-EH, JUK3 sekä Awa JUN-ERI, JUK1, SA!! Baby oli avoimessa luokassa AVO-ERI, AVK4! Lopuksi esitimme ensimmäistä kertaa Carun jälkeläisluokan tuloksella JÄLK1. Ihan mukavat tulokset tuli, mutta reissu oli sen verran raskas, että taidanpa käydä tänä vuonna enimmäkseen vain tyttöjen ja pentujen kanssa näyttelyissä... ;) :D Tässä vielä kuvia pojista, iskästä ja tyttäristä, erikseen ja yhdessä!

17554514_10210284699288804_9038916840287809179_n_2.jpg

17759963_10210293846997491_3964741807170426272_n_2.jpg

17629770_10210284698488784_3530483160183861829_n_2.jpg

17690178_10210295813446651_40940928_n_2.jpg

17690861_10210295681483352_779787734_n_2.jpg

17741315_10210295629002040_1259319508_n_2.jpg

17626625_10210284782850893_6214489948059663200_n_2.jpg

19756849_1339367362851696_2010629219881443772_n_2.jpg

18.2.2017 Carun ja Chinin pennut syntyivät!! Ensimmäinen pentu näki päivänvalon noin klo 5 aamulla ja yhdeksäs hieman jälkeen klo 12 päivällä! Synnytys meni hienosti ja emä pentuineen voi hyvin! Carulle ja Chinille syntyi viisi narttupentua (kaikki kultaisia, golden) sekä neljä urospentua (black & tan ja golden)   Lisätietoja ja kuvia pentuja-sivulla sekä täällä FB:n puolella.

20170219_141242_2.jpg

18.2.2017 Carun ensimmäinen pentue eli Baby sisaruksineen täyttää tänään 2 vuotta! ♥♥ Tässä Baby poseeraamassa yhdessä Caru-iskän kanssa.

IMG_5578_2.JPG

16.2.2017  Tervetuloa Suomeen Vatingri Altan-Corgo "Adolf"! ♥

20170216_160632_2.jpg

28.1.2017 Kultapoika Caru tänään 4 vuotta! ♥♥♥♥

CARU_4_v_-kuvat.png

17.1.2017 Mamman "pikku-Pöhkis" eli Pöhkö-poika tänään 3 vuotta! ♥♥♥ Onnittelut myös Mistylle!

Pohko_3_v_-kuvat.png

15.1.2017 Carun jälkeläisillä erinomainen päivä Lahden ryhmänäyttelyssä!! Näyttelyyn oli ilmoitettu kaksi urosta Carun 1. pentueesta (emänä Gändy) - Rölli ja Tahvo - sekä poikien sisko, sijoitusnarttuni Baby ja Carun 2. pentueesta (emänä Misty) sijoitusnarttuni Blondi. Tuomarina oli Hilkka Salohalla. Blondin tulos ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä oli JUN-ERI, JUK1!!! Tahvo oli NUO-ERI, NUK1, SA ja Rölli NUO-ERI, NUK2! Baby yllätti tuloksellaan NUO-ERI, NUK1, SA, PN1, VSP ja sai toisen sertinsä!! Baby oli myös ilmoitettu seuraavana viikonloppuna olevaan Turun näyttelyyn, jonka otimmekin sitten ihan oikeaksi vapaapäiväksi, koska Baby ei kolmatta sertiä tarvitse ennen 2-vuotissynttäreitään helmikuussa. Turussa sen sijaan Rölli yllätti ollen NUO-ERI, NUK1, SA, PU1, VSP saaden myös toisen sertinsä ja cacibin!! Hienoa!! ♥ Tässä vielä kuva nelikosta Lahdessa:

16111718_1028752277229901_1747524353_n.jpg

13.1.2017 Chini ultrattu kantavaksi!!♥♥ Chini ja Caru astuivat 17.12. ja 19.12. ♥♥ Chinin ja Carun pennut syntyvät helmikuussa viikolla 7!♥ Tiineysrtg:ssä käydään hieman ennen laskettua aikaa.

CC_PM_2017.png

11.1.2017 Kultainen tyttö Chini tänään 2 vuotta! ♥♥

Chini_1_v.jpg


Ylös/Up