Heavyn luonteesta

(päivitetty 2013)

Heavy syntyi 29.11.2012 Belgiassa La Tribu de Jhana -kennelissä. Pentueessa on yhteensä yhdeksän pentua. Ihan pienenä Heavy ei halunnut leikkiä muiden pentujen kanssa, kuin yhden tietyn siskon kanssa (minun narttupentuni Lucy). Joten piti kai sekin ottaa mukaan, kun kyseistä narttupentua olin hakemassa :)

Heavy on väritykseltään hyvin paljon isänsä Rockyn kaltainen. Heavy on utelias, rohkea ja erittäin määrätietoinen pentu. Heavy on myös melkoisen energinen ja kovapäinen kaveri. Heavylla on häntä lähes aina ylhäällä. Heavy tutustuu mielellään muihin koiriin ja ihmisiin. Kotona Heavy yleensä makaa minun sylissäni tai sitten isosisko Xenan päällä. Ruoka maistuu Heavylle erinomaisesti. Autossa Heavy harjoittelee vielä laulutaitojaan, aikoo maailman parhaaksi heavy-laulajaksi mitä ilmeisimmin ;)

Heavylle löytyi sijoituskoti ihan läheltä. Sieltä sopivasti löytyi myös vanhempi tiibetinmastiffirouva Nalle kaveriksi sekä paljon lapsia, joiden kanssa touhuta ja leikkisä kissavanhus myös! Aivan ihanteellinen sijoituskoti Heavy-laulajalle :)

Heavy on aika lailla isänsä Rockyn poika, ainakin ulkonäöltään ;) Heavy on myös isänsä lailla todella nopea oppimaan uusia asioita! Hihnaan poika tottui jo ensimmäisellä kokeilukerralla ja muutenkin uusiin asioihin suhtautuminen on ollut aivan loistavaa, ainakin suurimmaksi osaksi. Heavy haluaisi aina olla ensimmäisenä joka paikassa ja ruokakin pojalle maittaa todella hyvin, taitaa pojalle tulla iskän huuletkin ;) Heavyä tullaan varmasti näkemään pentunäyttelyissä tänä vuonna!

Belgiassa on vielä vapaana myös yksi Heavyn veli. Lisätietoja mm. pentuja-sivulla sekä pentukuvien yhteydessä. Jos Heavyn veli kiinnostaa, soita ja kysy lisää! Yhteystiedot löytyvät täältä.

Takaisin