Rockyn ja Z'janan pentue 2012/2013

Kennel La Tribu de Jhana, Belgia / Belgium 

Katia Wauters 

**Rockyn & Z'janan pennut syntyivät 29.11.2012 Belgiassa!**

**The puppies of Rocky & Z'jana were born 29.11.2012 in Belgium!**

n7pennut2__kopio.jpg

**9kpl pentuja: 6kpl uros- ja 3kpl narttupentuja (kaikki black&tan)**

**9 puppies: 6 male and 3 female puppies (all black&tan)**

o6pojat.jpg

 ♥ PENTUKUVIA / PUPPY PHOTOS ♥ 


Pentueen vanhemmat / The parents of the puppies:

Quiang Shi Argentum "Rocky"  ♥  Z'jana Atchala Mahatma La "Z'jana" 

pentuja_rocky__zjana.jpg

ISÄ / FATHER:

Quiang Shi Argentum "Rocky"

- syntynyt / born 30.11.2008 Suomessa / in Finland

- lonkat / hips B/B, kyynärät / elbows 0/0, polvet / knees 0/0

- silmät / eyes OK (2010 &  2012), kilpirauhanen / thyroid OK (Syyskuu / September 2012)

- leikkaava purenta, ei hammaspuutoksia / scissor bite, no missing teeth

- polveutuminen varmennettu DNA-testillä / parentage confirmed with the DNA certificate

- korkeus / height 72cm, paino / weight 55kg (2012)

00rocky2-1.jpg

Rocky on luonteeltaan rauhallinen ja ennen kaikkea hyvin jääräpäinen. Rocky on myös hyvin pehmeä, muistaa kaiken ja yhdistää vähän liiankin hyvin asioita toisiinsa ;) Toisaalta Rocky on itsenäinen ja toisaalta taas osaa lukea omistajiaan aivan loistavasti ja käyttääkin tätä taitoa hyväkseen aina kuin mahdollista. Rockysta tuli ensimmäisen kerran isä joulukuussa 2010 (ks. pentue täältä). Rocky täyttää marraskuussa 4v ja on nykyään varma ja melko "valmis" poika! Olen hyvin tyytyväinen myös Rockyn terveystuloksiin. Rocky ei pidä näyttelyistä, joten se on saanutkin melkein koko vuoden köllötellä kotona. Lokakuussa 2012 Rocky suoritti luonnetestiin (loppupisteet +50, ks. lisätietoja täältä). Rocky viettää suurimman osan päivästä nukkuen sisällä sohvalla, kun lähes 2v tytär Xena hoitaa vahtimisen pihalla. Toki Rockykin vahtii, kun oikeasti on tarve. Rocky on jääräpäisestä luonteestaan huolimatta melko hyvin aktivoitavissa ja on tässä vuosien varrella löytyneet sopivat motivointikeinotkin! Omalla reviirillään Rocky hyväksyy muut koirat ja vieraat ihmiset lähes poikkeuksetta. Tyttöjä Rocky rakastaa yli kaiken, kokoon, ikään, paikkaan ja aikaan katsomati! Ruokaa taasen Rocky ei oikein arvosta ja täten ruoka-aggressiivisuus onkin aivan vieras käsite Rockyn kohdalla.

Rockyn oma sivu + Rocky SKL:n jalostustietojärjestelmässä

Lisää kuvia Rockysta päiväkirjan puolella sekä linkkejä kuva-albumeihin kuvat-sivulla.

EMÄ / MOTHER:

Z'jana Atchala Mahatma La "Z'jana"

- syntynyt / born 31.12.2009 Puolassa / in Poland

- lonkat / hips A/A (A2), kyynärät / elbows 0/0, olkapäät / shoulders 0/0

- silmät / eyes OK (2011)

- leikkaava purenta, ei hammaspuutoksia / scissor bite, no missing teeth

- DNA-testattu / DNA-test done with the DNA certificate

- korkeus / height 66cm, paino / weight 44kg (2011)

00zjana3-1.jpg

Z’jana on aivan ihana tyttö, joka täytti joulukuussa 3v. Z'jana alkaa myös olla "valmis" kaikin puolin. Tämä pentue on Z’janan ensimmäinen. Z’jana on myös luonteeltaan hyvin rauhallinen, sekä myös erittäin jääräpäinen! Z’jana tulee toimeen hyvin vieraiden koirien kanssa, eikä Z’janakaan ole luonteeltaan ollenkaan dominoiva, vaan löytää helposti paikkansa laumassa. Nuoremmat koirat seuraavatkin tarkkaan Z’janan tekemisiä ja ottavat mallia, niin hyvässä kuin pahassa. Z’jana on hyvin kiinnostunut ympäristöstään ja vahtivietti on omalla reviirillä selvä (naapurit ovat hyvin tietoisia tästä). Z’jana suhtautuu vieraisiin ihmisiin välinpitämättömästi, tosin tuttuja menee moikkaamaan innokkaasti kuten Rockykin. Myös Z’janan terveystulokset ovat oikein hyvät. Z’jana käy näyttelyissä muutaman kerran vuodessa ja suurimmaksi osaksi tulokset ovat olleet erinomaisia. Z’jana on suorittanut myös sosiaalisen käyttäytymisen testin hyväksytysti. Z’janan aktiivisuustaso kotona on samaa luokkaa kuin Rockyllakin, mutta myös lenkille Z’jana lähtee mielellään. Ruuan suhteen Z’jana on kaikkea muuta kuin ahne. Eli yhteisiä luonteenpiirteitä löytyy melkoisen paljon Rockyn kanssa! ;)

Z'janan kuva-albumi, lisää kuvia Z'janasta myös päiväkirjan puolella.

Z'janan tiineysaika ja kuvia pennuista.

Pentueen sukutaulu (4 sukupolvea) / Pedigree of this litter (4 generations): 

sukutaulurockyxjana.png

Sukutaulu kuvien ja tulosten kera täällä. / Pedigree with some pictures and results here (The Tibetan Mastiff Info Pedigree Database).

530676_4308120255764_2005865297_n.jpg

Lisätietoja / More information: 

Katia Wauters  

Kennel La Tribu de Jhana 

info@tribudejhana.be

+32476934986

Sanna Rantalainen 

Kennel Rocky Grove's 

rantalainen.sanna@gmail.com 

+358417213343

Rockyn ja Z'janan pennut laitettiin alulle syyskuun lopussa ja Z'jana todettiin kantavaksi ultrassa lokakuussa viikolla 43. Ultrassa näkyi paljon pentuja! Rockyn ja Z'janan pennut syntyivät Belgiassa 29.11.2012 (synnytys alkoi edeltävänä päivänä). Kaikki pennut ovat väriltään black&tan, tan-värit vaihtelevat vaaleasta tummempaan (kuten vanhemmilla). Pennut myydään useasti madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä, ensimmäisen rokotuksen saaneina, rekisteröityinä (export pedigree), EU-passin sekä hoito- ja ruokintaohjeiden kera. Pennut ovat tottuneet myös Katian perheen muihin koiriin sekä lapsiin. Pennut lähtevät omiin koteihinsa aikaisintaan 8-viikkoisina (24.1.2013 -->).

Jos haluat varata pennun tai kysellä lisää pennuista, voit olla yhteydessä minuun tai Katiaan. Katiaan voi olla yhteydessä englanniksi, ranskaksi tai hollanniksi. Pennuista otetaan varauksia vastaan (varausmaksun kera). Pennuista kiinnostuneille lähetän pyydettäessä myös pentu-infon sähköpostitse. Kävin katsomassa pentuja Belgiassa joulua edeltäneellä viikolla ja valitsin oman pentuni, sekä tammikuussa kun hain omat pentuni kotiin. Kaikki pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa!!

Belgia on raivotautivapaa maa, joten sieltä voi tuoda jo alle 3kk:n ikäisen pennun Suomeen. Tuontikustannukset (lennot, rahtimaksu, SKL:n rekisteröinti) eivät sisälly pennun hintaan.

Meille voi tulla tutustumaan Rockyyn sekä Xenaan (Xena on yksi Rockyn tyttäristä vuoden 2010 pentueesta (kennel Dream Chaser's)), kunhan ajankohta sovitaan yhdessä ensin. Parhaiten olen tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse, myös facebookin kautta tavoittaa hyvin.

pentuja_rocky__zjana_paat.jpg

Meillä asuu tästä pentueesta narttupentu "Lucy" ja urospentu "Heavy" on sijoituksessa (myös Suomessa). Muut pennut asuvat Belgiassa.

Takaisin/Back